Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Diskuze

TUKOVÁ DIETA

 Martina  23.12.2023 9:16

Co je tuková dieta? Tuková dieta funguje na podobném principu jako dieta nízkosacharidová, tedy dieta bez cukrů. Tuková dieta je založena na přiměřeném příjmu bílkovin a tuků ale S NULOVÝM příjmem sacharidů. Výhodou tukové diety je to, že hubneme i když jíme například bůček s tatarkou, ale bez chleba! Ovšem nesmíme to s příjmem tuků přehnat. Při tukové dietě je třeba za den sníst celkem 2g bílkovin na kg váhy, které chcete dosáhnout a 2g tuků na kg váhy, které chcete dosáhnout.

Odpovědět

Odpověď

Re: Tuková dieta
 Dalibor

Všechny diety jsou k ničemu! Rozbourají Vám tak maximálně metabolismus! Zkusil jsem snad všechny tipy diet a úplně k ničemu to bylo! Tak jsem přešel na prášky a to je konečně vono! Chce to, ale taky najít takový, který jen neslibuje, ale opravdu funguje. Koupil jsem Obethin užíval ho a zhubl za 2 měsíce 13,7 kilo!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Hubnutí hlavně s rozumem

 Kája

Pokaždé, když si přečtu několik reklamních ... tedy pardon ... dobře míněných rad a následně reakcí lidí, naběhne mi husí kůže. Ne z toho, že se výrobci tukožroutských prostředků snaží nalákat lidi, ale naopak z lidí, kteří neustále hledají snadnou cestu jak zhubnout. Opakovaně, stále a pořád. Ani po letech jim není jasné, že tudy cesta nevede. Je nutné si přiznat, že jsme již společnost poněkud líná, přesycená přebytkem cukrů a potravin a nedostatek pohybu je vidět. Na konfekčních velikostech. Ale kritizuje se snadno, budete zajisté souhlasit. Jestli mohu, přispěji vlastní zkušenosti.

Před 3 týdny jsem se přihlásila na kurz kubánských tanců ... ano, po 10 letech jsem opět začala tančit! Skvělý pocit a skvělý pohyb pro tělo.

Přidala jsem další den cvičení - tentokrát "Heaty", na internetu si nadejte co to je...

Po 6té hodině večer nejím (výjimkou jsou saláty, rukolu s rajčaty zkrátka miluji) a polovinu denního jídla tvoří zelenina.

Prošla jsem špíz a vyházela cokoli, co na první pohled vypadalo lákavě ... popkorn, piškoty, nějaká ta čokoláda, slané týčinky ... a večer slídím po bytě, co by tady bylo dobrého. No zkrátka nic. Drželo mne to i druhý den a třetí večer mozek konečně pochopil, že čistka byla důkladná. Tak teď už se ničeho nedožaduje.

Výtah jsem vyměnila za schody a vynáším odpadky raději i několikrát denně a to ještě raději třídím i 2 x.

Po 3 týdnech se mi kráčí po světě líp, jaksi lehce. Ale osobní váhu nevlastním, proč vlastně? Pokud se stále vejdu do čísel 36/38 - jsem stále v "normě".

Hezký den všem!

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Obethin

 Nela

Obethin? Nejlepší věc v mém životě ne nepřeháním! Za 3 měsíce skoro 15 kilo dole!!!

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Re: Tuková dieta

 Skinner33

Ahojte Nemyslím si, že všechny diety jsou k ničemu. Nicméně ten obethin znám, celkem mi pomohl. Odnaučí vás přejídání a mlsání. Není to žádný chemický hnusík, je to přírodní záležitost, která se prostě jednoduše roztáhne v břiše a vy tak máte dříve pocit sytosti :)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Recept na nápoj z aloe

 Babička

Dobrý den,mám prosbu,potřebovala bych recept na domácí výrobu nápoje z Aloe.Mám metabolický syndrom,to znamená vyský tlak,cukrovku a cholesterol.Slyšela jsem že nápoj z Aloe je úžasný.Děkuji za recept.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS