Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Diskuze

LICHEN

 Alena  16.3.2024 12:38

Dobry den, zjistili mi lichen na rodidlech a konecniku.Velmi to svedi a neda to spat.Dostala jsem masticku belogent a v bylinkach jsem si zakoupila korolen.Cisti to streva uvnitr od plisni.Prosim o radu.dekuji Alena

Odpovědět

Odpověď

Re: lichen
 Cempírek

Jste na začátku léčby a mast Belogent je nejlepším začátkem. Proti svědění si můžete koupit lék Claritine. Užívejte to podle doporučení lékaře a po dvou týdnech si nechte zkontrolovat výsledky léčby. K dispozici je několik dalších léků, které můžou lichen léčit. Důvěřujte svému lékaři a choďte často na kontroly, ať se toho rychle zbavíte. Je dost možné, že budete muset vystřídat více způsobů léčby.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Lichen

 Hana Kartáková

CHTĚLA BYCH VĚDĚT, ZDA SE LICHEN MŮŽE VYSKYTOVAT TAKÉ V OČÍCH. MÁM STÁLE PROBLÉM SE ZAČERVENALÝMI VNITŘNÍMI VÍČKY A SLZENÍM V PRAVÉM OKU. PŘEDEM DÍKY ZA ODPOVĚĎ.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Lichen přírodní léčba

 Milena

Dobrý den,mohli by jste mi poradit účinný způsob provedení detoxikace organismu děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Lichen jen v ústech?

 Pavel

Už asi rok mně trápí zevnitř na rtech, tvářích a jazyku jakási "spálená,poleptaná" místa.Jak vznikla nevím, je to velmi citlivé, v noci se i budím, zvláště, když mi vyschne v ústech.Zprvu mi stomatolog , specialista na parodontózu podával nějaké výplachy (magistraliter, takže složení neznám).Všechno v podstatě působilo tak 3 dny.Při poslední kontrole mi už jenom řekl, abych používal všelijaké (nejmenoval ani jednu) bylinky a bez objednání další kontroly skončil.Zatím to zklidňuje nejvíc odvar z řepíku, šalvěj jsem zkoušel také, ale teď mi to spíš rozdráždí.Je mi sice už přes sedmdesát, ale ještě nechci dostat rakovinu.Co s tím?Vůbec nevím co to mám za nemoc, všechny popisy lichenu se týkají spíše povrchu těla než dutiny ústní.Nikdy jsme neměl žádná alergická onemocnění, mám jen asi 10 let diabates II.typu.Děkuji za každou odpověď, Pavel

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zánět žil

 Marie

Dobrý den,
prosím o radu a pomoc. Manželovi opuchla noha. Údajně je to povrchový zánět žil. Poraďte, prosím, co dělat a jak nohu co nejrychleji vyléčit.
Nemohla by mít na opuchnutí nohy vliv nedávno prodělaná operace prostaty nebo léky, které manžel užíval ? Otok je opravdu značný.
děkuji předem za radu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS