Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Diskuze

KAPYDERM

 zdenka  18.1.2024 18:55

muze se aplikovat kolem oci kapyderm specialni krem

Odpovědět

Odpověď

Re: kapyderm
 Cempírek

Zdeňko, Speciální krém K od Kapydermu se na obličeji dá použít pro léčbu seboroické dermatitidy. Máte-li projevy seboroické dermatitidy u očí, tak můžete opatrně nanést Speciální krém K od Kapydermu i kolem očí. Důležité je si dát pozor při nanášení, ale i po něm, aby se léčivý krém nedostal do očí, respektive za řasy. Vniknutí krému do očí by mohlo vyvolat pálivou reakci v očích. To platí i při případném pozdějším spocení a zatečení potu s krémem do oka, ano? Pozor na to!

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: kapyderm
 jana

dobry den, chci se zeptat jestli muzu mazat syna specialnim kremem k ma atopicky ekzem na obliceji je mu 5 let.dekuji

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: kapyderm
 Cempírek

Jano, Speciální krém K od Kapydermu můžete použít i u svého pětiletého syna. Primárně je ale tento krém určen k léčbě seboroické dermatitidy, takže na atopický ekzém nemusí mít léčivý účinek. Doporučuji tedy vyzkoušet po dobu deseti dnů mazání Speciálním krémem K od Kapydermu a po deseti dnech pak vizuálně zhodnotit účinky této léčby a případně v ní pokračovat a nebo ji ukončit. Nebuďte zklamaná, pokud tato léčba nezabere.
S atopickým ekzémem je nejlepší zajít k pediatrovi, aby se na něj podíval a zhodnotil, jestli třeba nejde o nějakou reakci na součást stravy, nebo na nějakou limonádu, či ovoce, které Váš chlapeček jí. Někdy může atopický ekzém také vyvolat nervozita dítěte, strach a nebo jiné trápení, například z častých hádek rodičů. Tyhle všechny faktory je třeba probrat s lékařem a uvidíte, že se vám takto společně podaří najít příčinu a atopický ekzém utlumíte.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Lichen sklerosus et atrofica

 Alena Machálková

Dobrý den, je mi 55 let a tato diagnoza mi byla stanovana a následně po histologickém vyšetření potvrzena. Kožní lékařka mě posílá ke gynekologovi a jediná léčba je hormonální. Nechci brát kortkosterodidy do konce života a po mastičce od kožní lékařky mě postižené místo pálilo. Poradíte mi prosím nějakou
alternativní léčbu?

Děkuji

Alena

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS