Informace od zdravotní sestry

MENU

  

KREVNÍ TLAK

  

LÉKY

  

RTY

  

BRADAVICE

  
Diskuze

JAK NA UDRŽENÍ SVĚŽÍ POKOŽKY

 Radek Pánek  15.4.2024 14:56

Vyzkoušeno a výsledek potvrzen. Nemá konkurenci a za levný peníz !

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Jak na udržení svěží pokožky

 R. Slávek

Není to žádný zázrak ale pomáhá stoprocentně.Stačí natřít ráno a večer anodovou vodou, nechat zaschnout a po té vodou katodovou. Ta první vyčistí pokožku a učiní ji prakticky 100% sterilní . Po natření katodovou vodou se pokožka uklidní a chrání póry před vniknutím nečistot, Póry jakoby nabobtnaly.Je-li po ruce krém s obsahem ALOE VERA ,potřete pokožku a jemně namasírujte. Tak zv. si jemně nafackovat. Po několika měsíčním užívání se budete divit sami sobě a taktéž vaši známí.
Co je to anod. a katod voda ? Lidově známá živá a mrtvá voda
Proč ALOE VERA. Je to pouští rostlina , která vydrží v poušti i 25 roků bez vody. Umí stejně posloužit pokožce.Pro vodu je potřeba DIAFRAGMALYZÉR.Není to složité a zručný elektrikář ho hravě zhotoví. Jen je potřeba keramická nádoba /jako květináč/ rozdělená na dvě části, Každý keramik nebo dílna bez problémů zhotoví. Může být i ze šamotu.Ale to by se muselo objednat v Morav. keram závodech v Rájci na Moravě.Kdo to někdy zkusil, nelitoval. Omlazení je nepřehlédnutelné a pokožka si udržuje svěží vzhled i ve stáří.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Stem Cells Botu Intense

 Sabina

Zdravím, znáte někdo Stem Cells Botu Intense? dle popisu to je "sérum s kmenovými buňkami na hluboké mimické vrásky", četla jsem o tom samou chválu, ale známe to, máte s tím někdo zkušenosti? Vrásky mám opravdu hluboké a ráda bych se jich zbavila. Díky

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Retinol diskuze

 Zuzanka

Ahojte, jak vidím i v článku doporučují na vrásky retinol, podařilo se mi vygooglit Medik8 Retinol 40 Boost sérum 5ml, máte s ním někdo zkušenosti? Jak dlouho vydrží a jak se takové sérum vlastně používá a kolik asi tak stojí?

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ZDRAVÍ-LÉČBA

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS